Elmúltál 18 éves?
Are you at least 18 years old?

#Yolo


Ennek jelmondatnak megfelelő laza, magával ragadó, feltűnő külsővel és könnyed, gyümölcsös borokkal jelentkezik a BB márka.
Haladva a korral új fogyasztókat célzó borcsaládjának a # YOLO nevet választotta.


Mit jelent az, hogy YOLO? „You Only Live Once“, azaz „Csak egyszer élsz”. Népszerű életfelfogás a mai fiatalok körében, amely szerint éld meg a pillanat örömét és ragadd meg a mostban rejlő lehetőséget. Ne csak éld az életet, élvezd ki minden percét bárhol  és bármikor egy palack BB borral!


A polcról leugró címkék vicces életképeikkel is sugározzák a balatoni nyár életérzését a fesztiválok és kalandok hangulatát... mert egyszer élünk.


Az új csomagolás fő előnye az egyszerűségében rejlik. A #YOLO jó választás a magyar tenger partján lazulva a strandon vagy bringázás közben, mert bárhol és bármikor egyszerűen kibontható dugóhúzó nélkül. A csavarzár másik előnye, hogy megtartja a bor frissességét és könnyű, gyümölcsös jellegét. Egyszerűen nagyszerű, hogy nem kell visszavinni az üres palackot, így ha elfogy, nem kell a  rekeszekkel bajlódni, csak megrendelni az újabb adag BB #YOLO-t kartonban.

Kapcsolódó tartalmak